If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Значи една позната скоро си взе 166 2.4 и единственото което не и харесва е, че дизела много натоварва. Има едно специфично бучене при което някои хора ги боли глава. Едва ли при всички хора е така но поради тази причина никога няма да си купя дизел, последните 2 пъти като пътувах повече от 400 км с дизели и щях да умра, а глава ме боли 1 път на 3 месецал. Ако не беше така да съм си продал мойта и да съм си взел една 166 печка - уникално комфортна си е вътре нисък разход . перфектно ама с това бучене.......
Хмммм.... че то тва 1 на милион ми се струва.... да не си екстрасенс... майтапа настрани ама тва само и единствено при 2,4 ЖТД на Алфа 166 ли се получава или и на други марки и модели дизела е така.... а да и коя година е двигателя... аре стига глупости... тва пък не го бях чувал като отрицателна черта на 166цата.... та то по тая логика от едно спукано гърне кръв от носа ли ще ти потече ? Не може да е вярно тва просто + тва не е ясно кое е по шумно на дълъг път...
Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.
това за шума при дизела е много странна работа моята е уникано тиха при 150 км. ме дразнят единствено аеродинамичните шумове щото изведнъж около тая скорост рязко се усилват но съм бил в 166-ци с такова бучене, че вътре не се стои ... но мога да обобщя че дизела е сравнително по-тих при висока скорост
това за шума при дизела е много странна работа моята е уникано тиха при 150 км. ме дразнят единствено аеродинамичните шумове щото изведнъж около тая скорост рязко се усилват но съм бил в 166-ци с такова бучене, че вътре не се стои ... но мога да обобщя че дизела е сравнително по-тих при висока скорост
Затова правиш като мене - музичка и няма да чуваш нищо
Хмм много странно, 166 JTD е една от най тихите коли, бая бензини и дизелови коли съм карал и съвсем откровенно 166 просто е страхотно изолирана Най новото А6 3.0 тди е по шумно вътре, мойто БМВ и то, а БМВ 740 след 4000 оборота си с чува арабията демек след 180км си се чува е ся не мислте че е страшна работа но просто мотра загатва за себе с и повера който има, докато 166-цата на автопилот особено със 180 на тиха музика не чуваш мотор или поне мойта е така.
Хах А6 3.0TDI съм карал чува се все едно отпред няма двг ами някаква голяма пералня иначе си понавървява окачването обаче е доста серт за такава голяма кола.
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Позволете ми с няколко думи да обобща мненията. Проблемите не са в двигателите, а в главите на някои "състезатели". Някои хора прекаляват с телевизията. Това са туристически автомобили и хората са ги направили да имат възможността да те измъкнат от критична ситуация, имено за това може би е преместен прекъсвача да се включва на по-големи обороти. Но това не се тълкува по този начин от всички. Във Ф1 двигатели, направени за две състезания, гърмят когато продължително се карат в такива режими, а какво искате за нашите стари коли. Все едно да имаш мощна уредба, винаги да я слушаш на MAX и да се кефиш, че създава много шум, като не можеш да оцениш, че достойнствата на тази уредба е в разпространението на звука в пространството при нормална степен на увеличение. По същият начин стоят нещата и с мощният автомобил. Гърмят и бензинови и дизелови агрегати, независимо кой е производителя, никой не е застрахован от това, защото не знаем как са експлоатирани. Ако наистина държим на тези коли, нека правим за тях това, което зависи от нас и си помагаме вместо да се караме.
Позволете ми с няколко думи да обобща мненията. Проблемите не са в двигателите, а в главите на някои "състезатели". Някои хора прекаляват с телевизията. Това са туристически автомобили и хората са ги направили да имат възможността да те измъкнат от критична ситуация, имено за това може би е преместен прекъсвача да се включва на по-големи обороти. Но това не се тълкува по този начин от всички. Във Ф1 двигатели, направени за две състезания, гърмят когато продължително се карат в такива режими, а какво искате за нашите стари коли. Все едно да имаш мощна уредба, винаги да я слушаш на MAX и да се кефиш, че създава много шум, като не можеш да оцениш, че достойнствата на тази уредба е в разпространението на звука в пространството при нормална степен на увеличение. По същият начин стоят нещата и с мощният автомобил. Гърмят и бензинови и дизелови агрегати, независимо кой е производителя, никой не е затрахован от това, защото не знаем как е експлоатирана. Ако наистина държим на тези коли, нека правим за тях това, което зависи от нас и си помагаме вместо да се караме.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment